Zatvori

PROMIJENI POZADINU

Izaberi pozadinu koju želiš na 1klik-u!

Zatvori

REGISTRIRAJ SE BESPLATNO

PRIJAVI SE

Zaboravili ste lozinku?

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja 1klik.hr portala

Uvjeti korištenja – Politika privatnosti i kolačića

1klik.hr
je računalno generirani servis vijesti koji automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na 1klik.hr automatski upućuje na vijest s izvorne web-stranice.

Vijest prenesena na 1klik.hr se sastoji od tekstualnog dijela i pripadajuće slike prenesene s izvorne vijesti, s tim da se tekstualni dio prikazuje u maksimalnoj duljini od 500 znakova (sa razmacima), a slika se prenosi u maksimalnoj veličini 350px. širine (tj. maksimalnoj težini 80 kB).

Linkovi (veze) objavljeni na 1klik.hr i sadržaj linkova (veza) koji vode na web-stranice i usluge nisu u vlasništvu niti pod kontrolom portala 1klik.hr i 1klik.hr nije odgovoran za sadržaj tih stranica, kao niti za naknadne promjene sadržaja tih stranica.

1klik.hr nije vlasnik prenesenog sadržaja i ne polaže nikakva prava na preneseni sadržaj, niti preneseni sadržaj odražava stavove portala 1klik.hr.

1klik.hr poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede pozitivnopravnih propisa Republike Hrvatske ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih, intelektualno vlasništvo drugih i/ili pozitivnopravni propisi Republike Hrvatske.

Prijava kršenja autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede pozitivnopravnih propisa Republike Hrvatske se upućuje na e-mail adresu: marketing@1klik.hr te se 1klik.hr obvezuje postupiti po prijavi čim se za to steknu uvjeti (potrudit ćemo se da to bude čim prije).

Obvezni sadržaj prijave koju nam treba poslati jest:

  • koje se autorsko djelo/intelektualno vlasništvo/pozitivno pravo krši,
  • način na koji se autorsko djelo/intelektualno vlasništvo/pozitivno pravo krši,
  • link portala 1klik.hr na kojem se autorsko djelo/intelektualno vlasništvo/pozitivno pravo krši,
  • ime i prezime/tvrtka, adresa, broj telefona, e-mail adresa podnositelja prijave na koje Vam se možemo javiti 

Dijelovi vijesti objavljeni na 1klik.hr i linkovi koji upućuju na izvorne web-stranice se na 1klik nalaze u maksimalnom trajanju 30 dana, te se nakon isteka tog roka automatski brišu sa servera.

Sve sadržaje 1klik.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i 1klik.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača 1klik.hr portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. 1klik.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

1klik.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Korištenjem portala korisnik prihvaća ove uvjete korištenja kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.

Ova pravila korištenja na snazi su od 1.1.2016. godine.

Posluživanje oglasa i kolačići

Kako bi stranica 1klik.hr imala sve funkcionalnosti na računalo korisnika pohranjuje se malena količinu podataka tzv. „Cookies“ (hrv. Kolačići). Kolačić je informacija spremljena na računalo korisnika od stranice web srevisa koju posjetite. Kolačići pohranujuju postavke za web stranicu, kao što je npr. wallpaper (hrv. pozadinska slika). Prilikom sljedećeg korištenja internet preglednik šalje natrag kolačić koji pripadaju toj stranici. Više o tome možete pročitati ovdje.

Ukoliko ne želite da se spremaju vaši kolačići molimo da ili koristite anonimni preglednik Chrome (koji to automatski spriječava) ili nemojte koristiti naš portal.

1klik.hr posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje 1klik.hr obrađuje odnosno prikuplja prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Politika zaštite privatnosti obuhvaća:

  • Korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka,
  • Politiku vezanu uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies),
  • Sigurnost,
  • Prava korisnika,


Ako ste registrirani korisnik trebate znati da vaše podatke čuvamo u sustavu isključivo kako bismo vam omogućili korisničko iskustvo i ne koristimo vaše podatke niti za slanje newslettera, niti za bilo koju drugu funkciju. U bilo kojem trenutku nam možete javiti da želite da potpuno obrišemo vaš korisnički račun (samo se javite na mail marketing@1klik.hr).

Za sve sporove nadležan je sud u Zagrebu.